Over mij

 

Profiel en specialisme
Curriculum Vitae

Even voorstellen

Ik ben Anita van Liefland, erkend natuurgeneeskundig therapeut. Vanaf 2014 ben ik met veel passie actief in mijn praktijk in Anloo.

Als sinds mijn jeugd voel ik mij betrokken bij mensen die ziek zijn of het ‘even niet meer weten’. Ik heb zelf de ervaring dat mijn hulpvragen vaak niet afdoende beantwoord werden of afgedaan als ‘niets aan de hand’ terwijl er toch echt wel een serieuze klacht was. Op dat moment heb ik besloten dat ik een weg zou gaan bewandelen waar mensen een beroep op mij kunnen doen en dat iemand voelt dat hij/zij serieus genomen én gezien wordt.

Ik vind het belangrijk dat je zelf jouw stuur in handen houdt. Dat betekent dat we samen werken aan jouw klacht of hulpvraag zodat je naderhand ook tools in handen hebt om een eventuele terugval op te kunnen vangen en zo regie houdt over je eigen gezondheid.
Ik stem mij af op jouw behoeften en creëer samen met jou een veiliger ruimte voor groei, zelfontdekking en heling.

Ik ben geregistreerd in de volgende registers
LRZa Landelijk Register ZorgAanbieders
Zorggids VGZ
Verwijsgids kanker van het IKNL
Netwerk Oncoreflex®
VBAG  Mijn beroepsvereniging. Omdat ik geregistreerd ben bij de VBAG bent u er van verzekerd dat ik een gedegen opleiding heb genoten. Door aan de eisen van de VBAG te voldoen, voldoe ik aan alle wettelijke eisen die aan mijn therapeutschap verbonden zijn.

KvK nummer:  59540133
BTW nummer: NL853539054B01

Reacties zijn gesloten.