VoetreflexPlus

VoetreflexPlusTM Therapie


VoetreflexPlusTM  therapie is een therapeutische massage van de reflexzones op de voeten en/of handen gecombineerd met meridiaan- en acupressuurtechnieken.

Zowel in de voeten als de handen weerspiegelt zich het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfherstellendvermogen gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest.
Reflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit. In het westen wordt voetreflexmassage sinds ca. 150 jaar toegepast. Men behandelt in het westen de voeten met een speciale duimtechniek. De Chinezen werken met andere massage technieken: ze gebruiken glijdende technieken waarbij ze hun lichaamsbeweging gebruiken om druk uit te oefenen. Bovendien wordt er meer gemasseerd dan alleen de reflexzones op de voeten. Ook de meridianen en acupunctuurpunten op voeten en handen, onderbenen en onderarmen, knieën en polsen worden in de massage meegenomen. De combinatie van beide systemen (VoetreflexPlusTM) biedt ongekend veel mogelijkheden en versterkt en versnelt de effecten van een behandeling.

Oncoreflex®

OncoReflex® is een specialistische massagevorm binnen de VoetreflexPlusTM therapie ter ondersteuning van mensen met kanker o.a. om de bijwerkingen van chemo en bestraling zo beheersbaar te houden. Lees verder…

Kijk ook eens bij Malvatherapie en TCM

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.