VoetreflexPlus

VoetreflexPlus

 

VoetreflexPlustherapie is een therapeutische massage van de reflexzones op de voeten en/of handen gecombineerd met meridiaan- en acupressuurtechnieken.

De reflexzones bevinden zich op de voeten, benen, handen, armen en het hoofd. In deze zones weerspiegelt zich het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfherstellendvermogen gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. In combinatie met het masseren van de meridianen word het effect versterkt.
Reflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit. In het westen wordt voetreflexmassage sinds ca. 150 jaar toegepast. Men behandelt in het westen de voeten met een speciale duimtechniek. VoetreflexPlus is een combinatie van westerse en Chinese technieken. In China werkt men met andere massage technieken. Er wordt gebruikgemaakt van glijdende technieken waarbij men de lichaamsbeweging gebruikt om druk uit te oefenen. Bovendien worden ook de meridianen en acupunctuurpunten meegenomen in de massage. VoetreflexPlus biedt ongekend veel mogelijkheden en versterkt en versnelt de effecten van een behandeling.

Maak een afspraak.

OncoReflex: voetreflexmassage voor mensen met kanker.

OncoReflex is een specialistische massagevorm binnen de VoetreflexPlustherapie ter ondersteuning van mensen met kanker o.a. om de bijwerkingen van chemo en bestraling zo beheersbaar te houden. Lees verder…

Kijk ook eens bij Malvatherapie

Reacties zijn gesloten.