Oncoreflex

Oncoreflex®


OncoReflex® is een specialistische massagevorm binnen de VoetreflexPlusTM therapie om de bijwerkingen van chemo en bestraling zo beheersbaar mogelijk te houden.

Het ondergaan van een chemokuur, bestraling of operatie ter bestrijding van kanker is een zware belasting voor lichaam en geest. De kanker zelf is al belastend genoeg, de gevolgen van de bestrijding van kanker zijn nog eens extra zwaar. Bijwerkingen na chemo of bestraling zoals concentratiestoornis, misselijkheid, darmkramp en vermindering van het energieniveau komen veel voor. Deze klachten blijken beter beheersbaar te zijn wanneer oncoreflexmassage wordt toegepast ter ondersteuning tijdens het reguliere behandelproces. Het is erg zinvol om de massages een integraal onderdeel te laten zijn van de zorg.

Mijn massage voor mensen met kanker is een zachte, prettige massage. De massage geeft ook rust in het hoofd zodat het lichaam haar beperkte energie kan gebruiken op de plaatsen waar het nodig is. Daarnaast is coaching in het omgaan met de emotionele aspecten van kanker ook een onderdeel van de behandeling. Mijn behandelingen kunnen ingezet worden als onderdeel van de totale zorg bij de behandelingen van kanker. En zijn ook bijzonder geschikt voor mensen die (bijna) geen aanraking verdragen.

Iedereen is uniek!

Neem gerust contact op zodat ik je in jouw persoonlijke situatie kan informeren. Je krijgt dan een helder beeld van wat een OncoReflex® massage voor je kan betekenen en kunt daarna (beter) beoordelen of OncoReflex® massages bij je passen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.