Cliënten vertellen

 

Cliënten vertellen

Ik vraag mijn cliënten of zij willen vertellen hoe zij de behandelingen en het contact met mij hebben ervaren.
Vanaf 2023 werk ik met een beoordelingssysteem. Na akkoord van mijn cliënt wordt de beoordeling op de website geplaatst. 


Anneke
5 ★★★★★november 2023
“Erg fijne, rustgevende ervaring! Hier heb ik erg veel aan gehad!”

 
Karine

oktober 2023
“Anita bezit niet alleen de kunst om via vragen je zorgvraag te verhelderen, maar ook door haar behandeling de juiste hulp te bieden. Ze zorgt dat je ten allen tijden op je gemak bent.”
 
Albert
4
maart 2023
“”
Willy
5
maart 2023
“je wordt vriendelijk te woord gestaan en voelt je begrepen en kunt alles bespreken.”

Annemarie
5
maart 2023
“Heel bijzonder wat het effect is van de oncoReflex ondersteuning die Anita mij biedt. Pijnklachten in mijn buik verdwenen na de eerste behandeling, enkele dagen na de behandeling waren ze weg en nu nog steeds, nu 7 weken later.”
 
Alie
5
februari 2023
“Je bent een fijne therapeute, Anita. Jouw rust en jouw behandelingen hebben mij goed gedaan. Ik merkte dat de behandelingen op een diep niveau werken en dat het nu nog steeds door werkt.”
 

“Wat een fijne massage! Een orkaan in mij is gaan liggen.”
Hedwig

“Mens in Balans: doen waar ze voor staan, de mens in balans brengen, geestelijk en lichamelijk op een liefdevolle manier. In mijn geval met resultaat! Mens in Balans is; aandacht en liefde voor de medemens, goede tips voor leefwijze en behandelingen die de pijn verzachten of wel laten verdwijnen!”
Vriendelijk groet, Greet

“Na een intensieve periode van chemobehandelingen had ik last van fysieke ongemakken. Met name de neuropathie klachten in de topjes van mijn vingers waren erg pijnlijk en vervelend.
Via ‘Google’  kwam ik in Anloo terecht bij  Anita, natuurgeneeskundig therapeut van Mens in Balans.
Tijdens mijn intakegesprek kwam ik erachter dat ik vooral last had van de onrust in mijn hoofd waardoor ik niet lekker in mijn vel zat. Naast de chemobehandelingen had de rollercoaster waarin ik terecht gekomen was na de diagnose borstkanker met uitzaaiingen veel met mij gedaan.
Ruim 8 jaar geleden is mijn man overleden aan kanker en de wetenschap, dat mijn pubers het jong zonder ouders zullen moeten doen, is heftig. Na het overlijden van mijn man heb ik gesprekken gehad bij het Behouden Huys, een goede plek om in gesprek te zijn, maar voor mij nu geen aanvulling in mijn eigen proces.
Na de eerste behandeling verdween de pijn in mijn vingertoppen, een hele verademing. Wat bleef waren gevoelige vingertoppen, maar ook dit wordt in de loop van de tijd steeds minder.
Voor mij was het in de behandeling fijn, dat er één uur in de week tijd voor mezelf was. Tijd voor ontspanning en massages, waardoor ik steeds meer in mijn kracht kwam te staan, fysieke ongemakken verbeterden en de onrust in mijn hoofd verdween.
De kanker is helaas niet te genezen maar de tijd die ik heb, zit ik nu beter in mijn vel en dit is voor mijn omgeving heel fijn. Ik ben nu meer in balans.
Voor mij werkt het goed om lichaam en geest in beweging te zetten. Ik kan het een ander alleen maar aanraden. Of het bij je past merk je gauw genoeg.”
Rianna

“Bij mij is polyneuropathie vastgesteld. Medisch gezien is er geen remedie; de voortgang van het proces opwaarts vanuit de voeten is in principe niet te stoppen, misschien te vertragen.
Bij wat langer stilstaan en bij lopen meer dan een paar honderd meter had ik ineens geen controle meer over mijn benen, een beangstigend gevoel.
De intensieve behandeling bij Mens in Balans met voetreflexologie heeft een positief effect gehad. Een wandeling van ruim een uur gaat nu zonder moeite, wel met een stok. Stil staan blijft een probleem. Bij een praatje op straat, bij een receptie of een museumbezoek moet ik al gauw afhaken.
Hopelijk leidt voetreflexologie ook hier op wat langere termijn tot verbetering.”
R.W.

 

Reacties zijn gesloten.