Voor Zorgprofessionals

 

Even voorstellen
Ik ben Anita van Liefland, erkend natuurgeneeskundig therapeut. De therapievormen die ik kan inzetten zijn VoetreflexPlus-, Oncoreflex- en Malvatherapie of een combinatie hiervan.
Net als in uw praktijk staat bij mij het belang van mijn cliënt voorop. Daarom vind ik een goede communicatie met andere zorgprofessionals uiterst belangrijk. Mijn behandelingen worden goed gedocumenteerd en zijn wetenschappelijk of evidence based onderbouwd.
Wanneer een cliënt toestemming verleent zal ik aan het eind van het behandeltraject het resultaat terugkoppelen aan de huisarts en/of verwijzer.

Specialisaties
Ik ben gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen tijdens en na een chemotraject evenals andere klachten voortkomend uit een oncologisch behandeltraject. Verstoorde nachtrust, pijn tgv reumatoïde artritis, spijsverteringsproblematiek. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige met en afgestudeerd op pijn tgv lipoedeem.
Naast mijn specialisaties kan ik uiteraard ook andere klachten behandelen, bijvoorbeeld cliënten met ALK (voorheen SOLK).

Kennis en kunde
Bachelor degrees voor Malvatherapie VoetreflexPlustherapie en Oncoreflex
Oncoreflex is een specialisatie binnen de VoetreflexPlustherapie gericht op mensen met kanker.
Vanaf 2014 ben ik actief in mijn praktijk in Anloo.
Jaarlijks kies ik modules of (deel)opleidingen om bij- of na te scholen om zo up to date en gecertificeerd te blijven in mijn vakgebied.

Aangesloten bij
LRZa Landelijk Register Zorg Aanbieders
Zorggids VGZ
Verwijsgids kanker van het IKNL
Netwerk Oncoreflex®
VBAG Mijn beroepsvereniging. Omdat ik geregistreerd ben bij de VBAG bent u er van verzekerd dat ik een gedegen opleiding heb genoten. Door aan de eisen van de VBAG te voldoen, voldoe ik aan alle wettelijke eisen die aan mijn therapeutschap verbonden zijn.

Contact
U kunt mij telefonisch bereiken op 06 1349 6666 of via het contactformulier

Reacties zijn gesloten.