Zorgprofessionals

Dag collega, welkom op mijn site

Even voorstellen
Ik ben Anita van Liefland, gediplomeerd therapeut VoetreflexPlus-, Oncoreflex- en Malvatherapie.
Net als in uw praktijk staat bij mij het belang van mijn cliënt voorop. Daarom vind ik een goede communicatie met andere zorgprofessionals uiterst belangrijk. Mijn behandelingen worden goed gedocumenteerd en zijn wetenschappelijk of evidence based practice onderbouwd.
Wanneer een client toestemming verleent zal ik aan het eind van het behandeltraject het resultaat terugkoppelen aan de huisarts en/of aan de verwijzer.

Kennis en kunde
Ik heb mijn bachelor degree behaald voor Malvatherapie (|1993), VoetreflexPlustherapie (2017), Oncoreflex (2019) en Medische basiskennis (2015).
Oncoreflex is een specialisatie binnen de VoetreflexPlustherapie speciaal gericht op mensen met kanker.
Vanaf 2014 ben ik actief als natuurgeneeskundig therapeut in mijn praktijk in Anloo. Mijn behandelingen richten zich op de reflexzones van bijvoorbeeld spieren, gewrichten, organen of de HPA-as. Ik richt mij tevens op de aura (energieveld om het lichaam heen), chakra’s (energiecentra) en meridianen (energiebanen) van het lichaam om blokkades op te heffen.
Jaarlijks kies ik modules of (deel)opleidingen uit om bij- of na te scholen om zo up to date en gecertificeerd te blijven in mijn vakgebied.

Specialisaties
Mijn specialisaties liggen op het gebied van kanker, pijn en de daarbij horende emoties en stemmingen. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige met lipoedeem.
Ik heb ervaring met cliënten met klachten voortkomend uit een oncologisch behandeltraject, pijn ten gevolge van lipoedeem en reumatoïde artritis, verstoorde nachtrust, spijsverteringsproblematiek.
Naast mijn specialisaties kan ik uiteraard ook andere klachten behandelen, denk daarbij ook aan SOLK.

Aangesloten bij
VBAG  hiermee voldoe ik aan alle wettelijke eisen die aan mijn therapeutschap verbonden zijn.
Zorggids
Verwijsgids kanker van het IKNL
Netwerk Oncoreflex®

Contact
U kunt mij bereiken via het contactformulier of telefonisch op 0613496666

Reacties zijn gesloten.