Moe Overspannen Burn-out

Moe, overspannen, bore-out of burn-out?

 

Je bent moe, moe, MOE, er is teveel druk. Nou ja, misschien zou iemand anders dezelfde druk heel goed aankunnen maar bij jou lukt het niet. Het is TEVEEL. Het is heel gewoon op. De batterij is LEEG.

Als je op dit moment niets doet dan gaat je vermoeidheid over in overspannenheid. Wanneer je dan nog steeds alle signalen negeert, kom je in een burn-out terecht. Wanneer je vanaf het begin de signalen niet hebt opgemerkt of hebt genegeerd dan ontdek je ineens dat je midden in een burn-out zit.

Een ding is in één oogopslag direct duidelijk bij een burn-out: er wordt teveel gevraagd van dat wat je te weinig hebt! Dat klinkt misschien cryptisch maar is het beslist niet.

Helaas, maar achteraf gelukkig, ben ik ervaringsdeskundigen wanneer het overspannenheid of burn-out betreft. Ik heb de man met de hamer niet alleen gezien maar ook gevoeld. Au!

Na een hele tijd van rust, vallen en weer opstaan is alles uiteindelijk weer op zijn pootjes terecht gekomen. Het zou alleen heel wat minder kostbare energie hebben gekost wanneer ik toen hadden geweten wat ik nu weet.

Ik wil dan ook heel graag met je meedenken hoe je opnieuw zelf de regie over je lichaam, geest en gedachten kunt voeren. Dit betekent uiteraard niet dat je het allemaal alleen moet doen!
Met behulp van de anamnese stel ik een behandelplan voor je op.
Jij bepaalt waar je het eerst aan wilt werken.

Klik hier voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Reacties zijn gesloten.