Oncoreflex

OncoReflex®

Medicijnvrije therapie!

Je moet het zelf doen maar je hoeft het niet alléén te doen! Ik help je graag tijdens jouw ziekte- en herstelproces.

Oncoreflex®
OncoReflex is een zachte en humane massage speciaal voor mensen met kanker. De massages zijn bedoeld om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Een oncoreflexmassage is geen behandeling, wel een heel bijzonder massagevorm!

Kanker is een ingrijpende ziekte zowel op fysiek als op emotioneel en mentaal gebied. De medische behandelingen zijn (uiteraard) vooral gericht op de kanker zelf waardoor aanraking en aandacht, iets waar heel veel behoefte aan is, soms in het gedrang komen. Een oncoreflex massage die volledig is afgestemd op uw wensen en conditie zorgt dat aan deze behoefte wordt voldaan.

De voordelen van Oncoreflex® massages
De oncoreflexmassages zijn gericht op het verhogen van de kwaliteit van uw leven, geven ontspanning, bevorderen het slapen. Kunnen vermoeidheid, misselijkheid, pijn, angst en depressieve gevoelens verminderen.
Oncoreflexmassages kunnen voorafgaand, tijdens en/of na de reguliere behandelingen veilig gegeven worden.
De massages zijn tevens een waardevolle ondersteuning op zowel fysiek-, mentaal- als emotioneel gebied voorafgaand aan de oncologische behandelingen.
Wanneer er een ledemaat geamputeerd is kan een oncoreflexmassage ook veel voor u betekenen omdat de aard van de massage een grote flexibiliteit in zich kent.

Verwijzing en vergoeding
U hebt geen verwijzing nodig van een (huis)arts of specialist. Het is wel verstandig om de oncoreflexmassage met uw behandelend arts of specialist te bespreken zodat deze op de hoogte is. Sommige behandelaren maken gebruik van het effect van de massages door bijvoorbeeld een richtlijn mee te geven die tijdens de massage ingebouwd kan worden.

Ik ben als erkend natuurgeneeskundig therapeut opgenomen in de zorggids van VGZ waardoor mijn consulten (deels) worden vergoed.
De hoogte van de vergoeding is vastgelegd in de polis van uw aanvullende verzekering. Mijn AGB-code is 90-049317. Deze kunt u vermelden bij uw vraag aan de zorgverzekeraar.

Netwerk Oncoreflex® en het Integraal Kankercentrum Nederland
Ik ben lid van het Netwerk Oncoreflex® en word hierdoor vermeld in de Verwijsgids van het IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland). Verpleegkundigen, oncologen, huisartsen en andere zorgverleners verwijzen voor ondersteuning tijdens en na het oncologisch traject naar therapeuten die in deze verwijsgids zijn opgenomen.

Overleg met uw behandelaar
Wanneer u na het lezen van deze informatie met uw behandelaar wilt overleggen over de inzet van Oncoreflexmassages dan kunt u deze tekst meenemen. Op verzoek stuur ik u deze tekst als pdf‑document toe zodat u het geprint mee kunt nemen naar uw overleg.

Neem gerust contact op zodat ik u in uw persoonlijke situatie kan informeren over wat oncoreflexmassages voor u kunnen betekenen.

Wanneer u een kennismakingsafspraak wilt maken dan kunt u deze op een door u gewenst moment in onze agenda inplannen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.