Corona ervaringsdeskundigen gezocht!

Corona ervarings-deskundigen gezocht!

(Er zijn nog enkele plaatsen vrij)


Wie heeft langdurige klachten na Corona en is bereid om in een ervaringstraject deel te nemen?

Als natuurgeneeskundig therapeut start ik voor de klachtbehandelingen die ik aanbied altijd een ervaringstraject om zo samen met de cliënten een goed beeld te krijgen welk effect een behandeltraject zal hebben.
De klachten na corona zijn mijns inziens te behandelen.
Daarom zoek ik mensen die bereid zijn om in een ervaringstraject deel te nemen. U wordt in dit traject behandeld op de klacht(en) die u nog heeft. De behandelingen zullen bestaan uit VoetreflexPlusmassage, Malvatherapie en meridiaan massage, telkens afgestemd op uw situatie op dat specifieke moment.
Samenwerking met uw arts, fysiotherapeut of andere zorgverlener verwelkom ik van harte. Als zij geen interesse hebben bent u uiteraard ook van harte welkom.
In dit ervaringstraject is een nauwe samenwerking tussen u en mij erg belangrijk, ik vraag u dan ook om bepaalde waarnemingen terug te koppelen.

Wanneer u geïnteresseerd bent kunt u contact met mij opnemen, ik vertel u graag wat de kaders zijn van het traject.

Voor informatie over Corona (Covid-19) volg deze link naar de site van de overheid.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.