Corona en langdurige klachten

Langdurige klachten na Corona ook wel S.O.L.K. genoemd


Nadat Corona doorstaan is blijven er vaak nog veel klachten die niet vanzelf overgaan.
Denk aan vermoeidheid, ademhalingsproblematiek, duizeligheid, misselijkheid, smaak die maar niet volledig terug wil komen, spier- en gewrichtspijnen etc.

Op dit moment worden deze klachten door de (huis)arts ook wel gediagnostiseerd als S.O.L.K. Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten. Wij kennen dit in de natuurgeneeskunde als ‘vage en onbegrepen klachten’. Het zijn termen die beide aangeven dat de klacht niet onder één noemer valt te plaatsen.

De reguliere geneeskunde kan hier helaas niet zo heel veel mee. Als natuurgeneeskundige kunnen de klachten na een goede anamnese over het algemeen wel geduid worden. Dat betekent dat er een aanknopingspunt is waar het behandeltraject mee zal starten. Gaandeweg wordt dan zichtbaar waar we structureel aan kunnen werken.

De behandelingen zullen bestaan uit VoetreflexPlusmassage, Malvatherapie en meridiaan massage, telkens afgestemd op uw situatie op dat specifieke moment. De behandelingen zullen blokkades opheffen en uw zelfherstellendvermogen versterken.
Samenwerking met uw arts, fysiotherapeut of andere zorgverlener verwelkom ik van harte. Als zij geen interesse hebben bent u uiteraard ook van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen of een afspraak plannen in onze agenda.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.