Cliënten vertellen

Cliënten vertellen

 

Wat een fijne massage! Een orkaan in mij is gaan liggen.
Hedwig

Mens in Balans: doen waar ze voor staan, de mens in balans brengen, geestelijk en lichamelijk op een liefdevolle manier. In mijn geval met resultaat! Mens in Balans is; aandacht en liefde voor de medemens, goede tips voor leefwijze en behandelingen die de pijn verzachten of wel laten verdwijnen!
Vriendelijk groet, Greet

Na een intensieve periode van chemobehandelingen had ik last van fysieke ongemakken. Met name de neuropathie klachten in de topjes van mijn vingers waren erg pijnlijk en vervelend.
Via ‘Google’  kwam ik in Anloo terecht bij  Anita, natuurgeneeskundig therapeut van Mens in Balans.
Tijdens mijn intakegesprek kwam ik erachter dat ik vooral last had van de onrust in mijn hoofd waardoor ik niet lekker in mijn vel zat. Naast de chemobehandelingen had de rollercoaster waarin ik terecht gekomen was na de diagnose borstkanker met uitzaaiingen veel met mij gedaan.
Ruim 8 jaar geleden is mijn man overleden aan kanker en de wetenschap, dat mijn pubers het jong zonder ouders zullen moeten doen, is heftig. Na het overlijden van mijn man heb ik gesprekken gehad bij het Behouden Huys, een goede plek om in gesprek te zijn, maar voor mij nu geen aanvulling in mijn eigen proces.
Na de eerste behandeling verdween de pijn in mijn vingertoppen, een hele verademing. Wat bleef waren gevoelige vingertoppen, maar ook dit wordt in de loop van de tijd steeds minder.
Voor mij was het in de behandeling fijn, dat er één uur in de week tijd voor mezelf was. Tijd voor ontspanning en massages, waardoor ik steeds meer in mijn kracht kwam te staan, fysieke ongemakken verbeterden en de onrust in mijn hoofd verdween.
De kanker is helaas niet te genezen maar de tijd die ik heb, zit ik nu beter in mijn vel en dit is voor mijn omgeving heel fijn. Ik ben nu meer in balans.
Voor mij werkt het goed om lichaam en geest in beweging te zetten. Ik kan het een ander alleen maar aanraden. Of het bij je past merk je gauw genoeg.
Rianna

Bij mij is polyneuropathie vastgesteld. Medisch gezien is er geen remedie; de voortgang van het proces opwaarts vanuit de voeten is in principe niet te stoppen, misschien te vertragen.
Bij wat langer stilstaan en bij lopen meer dan een paar honderd meter had ik ineens geen controle meer over mijn benen, een beangstigend gevoel.
De intensieve behandeling bij Mens in Balans met voetreflexologie heeft een positief effect gehad. Een wandeling van ruim een uur gaat nu zonder moeite, wel met een stok. Stil staan blijft een probleem. Bij een praatje op straat, bij een receptie of een museumbezoek moet ik al gauw afhaken.
Hopelijk leidt voetreflexologie ook hier op wat langere termijn tot verbetering.
R.W.

Nooit gedacht dat ik nog van de pijn in mijn benen af zou komen. Ik had sinds mijn puberteit pijn in mijn benen. Als iemand een vriendelijk klopje gaf dan deed dat al pijn. Nou, leg dat maar eens uit.
Na lang zoeken kreeg ik de diagnose lipoedeem / diep veneus oedeem maar aan de pijn kon uiteindelijk niets gedaan worden.
Tot ik bij Anita kwam. Zij begreep wat ik bedoelde en ondanks dat ik er niet zo heel veel vertrouwen in had ben ik de uitdaging aangegaan.
Ongelooflijk maar waar, na 6 behandelingen is de pijn weg!
Anita heel erg bedankt voor je uitleg, adviezen en vooral de fijne behandelingen.
Johanna

Reacties zijn gesloten.