Cliënten vertellen

Cliënten vertellen

Cliënten vertellen hun verhaal

Bij mij is polyneuropathie vastgesteld. Medisch gezien is er geen remedie; de voortgang van het proces opwaarts vanuit de voeten is in principe niet te stoppen, misschien te vertragen.
Bij wat langer stilstaan en bij lopen meer dan een paar honderd meter had ik ineens geen controle meer over mijn benen, een beangstigend gevoel.
De intensieve behandeling bij Mens in Balans met voetreflexologie heeft een positief effect gehad. Een wandeling van ruim een uur gaat nu zonder moeite, wel met een stok. Stil staan blijft een probleem. Bij een praatje op straat, bij een receptie of een museumbezoek moet ik al gauw afhaken.
Hopelijk leidt voetreflexologie ook hier op wat langere termijn tot verbetering.
R.W.

Mens in Balans: doen waar ze voor staan, de mens in balans brengen, geestelijk en lichamelijk op een liefdevolle manier. In mijn geval met resultaat! Mens in Balans is; aandacht en liefde voor de medemens, goede tips voor leefwijze en behandelingen die de pijn verzachten of wel laten verdwijnen!
Vriendelijk groet, Greet

Nooit gedacht dat ik nog van de pijn in mijn benen af zou komen. Ik had sinds mijn puberteit pijn in mijn benen. Als iemand een vriendelijk klopte gaf dan deed dat al pijn. Nou, leg dat maar eens uit.
Na lang zoeken kreeg ik de diagnose lipoedeem / diep veneus oedeem maar aan de pijn kon uiteindelijk niets gedaan worden.
Tot ik bij Anita kwam. Zij begreep wat ik bedoelde en ondanks dat ik er niet zo heel veel vertrouwen in had ben ik de uitdaging aangegaan.
Ongelooflijk maar waar, na 6 behandelingen is de pijn weg!
Anita heel erg bedankt voor je uitleg, adviezen en vooral de fijne behandelingen.
Johanna

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.